Έτσι για να μη νιώθουμε άσχημα εμείς οι πρεσβύτεροι και οι πρεσβύτερες! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
gpanos, είπαμε παλιά, όχι αρχαία _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας, από τις αγαπημένες μου ταινίες, και μάλιστα πρόσφατα είχα μια κουβέντα για αυτήν! ^^ Ελπίζω Σπύρο πέρα από το soundtrack να σου άρεσε και η ταινία.
Και αφού σχολίασα τις επιλογές σας, περνάω στην δική μου μουσική πρόταση για σήμερα! ^^
Λατρεμένο κομμάτι από το έντεχνο ρεπερτόριο, επίκαιρο (σύμφωνα με τον μήνα) αλλά αρκετά βαρύ για καλοκαίρι:
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 06, 2010 10:19 pm
Τίτλος:
Τραγούδι της ημέρας για εμένα είναι το Kaoma - Lambada, προγενέστερη επιλογή του SaDoW, το άκουσα και κόλλησα, παίζει συνέχεια και μου έφτιαξε την διάθεση, επιτέλους καλοκαίρι...
Καλή μου Geutella επιτέλους άλλος ένας που θα ποστάρει "τέτοιου τύπου ελληνικά τραγούδια"
SaDoW
παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν ρωτάμε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της , θα σου απαντήσω και εγώ πλαγίως, έχω ήδη μπει στην παρέα των πρώτων -άντα, περισσότερα δεν διευκρινίζω για να μπορώ στο μέλλον να κρύβω χρόνια χωρίς να υπάρχει η γραπτή παραδοχή της ηλικίας μου
Τραγούδι της ημέρας για εμένα είναι το Kaoma - Lambada, προγενέστερη επιλογή του SaDoW, το άκουσα και κόλλησα, παίζει συνέχεια και μου έφτιαξε την διάθεση, επιτέλους καλοκαίρι...
Καλή μου Geutella επιτέλους άλλος ένας που θα ποστάρει "τέτοιου τύπου ελληνικά τραγούδια"
SaDoW
παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν ρωτάμε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της , θα σου απαντήσω και εγώ πλαγίως, έχω ήδη μπει στην παρέα των πρώτων -άντα, περισσότερα δεν διευκρινίζω για να μπορώ στο μέλλον να κρύβω χρόνια χωρίς να υπάρχει η γραπτή παραδοχή της ηλικίας μου
Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας, από τις αγαπημένες μου ταινίες, και μάλιστα πρόσφατα είχα μια κουβέντα για αυτήν! ^^ Ελπίζω Σπύρο πέρα από το soundtrack να σου άρεσε και η ταινία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την ταινία χιχιχι αλά ξέρω περί τίνος πρόκριτε (θα την δω σύντομα το υπόσχομαι).
Επειδη, τουλαχιστον η αγαπητη Ναυσικα απο οσο ξερω , ειναι πολυ κοντα στην ηλικια μου
και στην αγαπητη Geutella (εσυ εισαι κοντα μας??? η απεχεις? )
θα παμε λιγο πισω χιχιχ
Πολυαγαπημένο και χιλιοδιασκευασμένο, αλλά το original παραμένει απλά κορυφαίο!!! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας