Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω και εγω, υπαρχουν μονο τα πρωτα 10 επεισοδια μεταγλωτησμενα στα ελληνικα, και απο παλιες VHS που μπορειτε να φανταστειτε ποια ειναι η ποιοτητα ηχου και εικονας.
Το μονο που εχω βρει και εγω ειναι η σειρα ολοκληρωμενη και σε ποιοτητα dvd μεν αλλα στα αραβικα......
Όσον αφορά το υποβρύχιο κεραυνός έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα πρώτα 10 επεισόδια μεταγλωττισμένα (από τα παλιά VHS) και ολοκληρωμένο υπάρχει μόνο στην αραβική γλώσσα (απ' όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον)!
Παιδιά το Blue Noah υπάρχει ολοκληρωμένο και στα Ισπανικά (το έχω).
Παιδιά μια σύντομη ερώτηση αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.... υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί η Ελληνική μεταγλώττιση στο υπάρχων βίντεο...μπορεί σε μερικούς να φανεί περίεργο αλλά νομίζω ότι ήταν από τις πιο σοβαρές προσπάθειες μεταγλώττισης που είχαν γίνει με πολύ καλούς ηθοποιούς της εποχής, (Βασιλείου, Κωστής κ.α.)....Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για άλλη μια φορά καταπληκτική δουλειά.... _________________ "Εντάξει λοιπόν λεβέντες μου...Εντάξει...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!"
To project φίλε μου έχει ολοκληρωθεί καιρό τώρα, δε θα κάτσει κάποιος να ξαναπεράσει 2ο ήχο. Πέραν αυτού δίνουμε και νομικό έρεισμα στον τελευταίο αδειούχο προβολής του με μια κίνηση σαν και αυτή.
Είναι πάγια τακτική της AC να αποφεύγει τέτοιες κινήσεις.
Παρ' όλα αυτά, όπως πολύ σωστά είπες, η μεταγλώττιση είναι εξαιρετική και σίγουρα όλοι θα θέλαμε να την έχουμε.
Δε μπορούμε όμως να έχουμε πάντα ό,τι θέλουμε _________________
Χίλια συγνώμη αν ακούγομαι απαιτητικός...απλώς ρώτησα αν μπορεί να γίνει ώστε να προσπαθήσω να το κάνω...δεν ζητούσα να ξαναγίνει το project...συγνώμη και πάλι αν παρέξηγηθηκα...υπόψιν ότι έχω το Ελληνικό dub σε vhs quality....Θα μπορούσα λοιπόν να riparw τον ήχο με κάποιο πρόγραμμα και να τον ενσωματώσω σto dvd quality που παρέχετε??? Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και για την υπομονή σας... _________________ "Εντάξει λοιπόν λεβέντες μου...Εντάξει...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!"
Αν ριπάρεις τον ήχο και η διάρκεια του είναι ίση του video, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι σχετικά εύκολη διαδικασία.
Απλά θα συνιστούσα το τελικό προϊον να μη πάει παραπέρα μέσω internet γιατί ίσως να προκύψουν προβλήματα μιας και σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το video μας.
Στα ACTS I & II δε θα μπορείς να απενεργοποιήσεις τους υπότιτλους μιας και είναι hardsubbed, αλλά στο ACT III μπορείς μιας και είναι softsub.
Και πάλι σε παρακαλώ ότι κάνεις να μείνει για ιδία χρήση _________________
Εννοείται παιδιά...να είστε καλά...δεν θέλω να εκθέσω το σάιτ προς Θεού...μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο πρόγραμμα για να ριπάρω τον ήχο και να τον ενσωματώσω??? _________________ "Εντάξει λοιπόν λεβέντες μου...Εντάξει...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!"
Φίλε Polemidas, εξαρτάται από την πηγή σου ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις.
Η διαδικασία δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολη όσο λέει ο φίλτατος bezdim. Θα πρέπει να περάσεις τον ήχο από πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και να προσπαθήσεις να τον συγχρονίσεις με τον αντίστοιχο ιαπωνικό. Βέβαια μπορεί να σταθείς και τυχερός και να ταιριάζουν, αλλά αυτή είναι η σπάνια περίπτωση.
Για επεξεργασία ήχου υπάρχουν δόξα τω Θεό πολλά προγράμματα, όπως το Adobe Audition (πρώην CoolEdit Pro), το Audacity(Open source), το Sony Soundforge και άλλα πολλά.
Τώρα για το mux, θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις το mkvtoolnix, το οποίο μπορείς να του πετάξεις μέσα βίντεο και ήχο και να τα κάνεις ένα ωραιότατο mkv.
Αυτά από μένα, καλή τύχη! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και για τις οδηγίες...όταν έχω αποτέλεσμα θα σας ενημερώσω... _________________ "Εντάξει λοιπόν λεβέντες μου...Εντάξει...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!"
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας