Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 28, 2008 12:04 am
Τίτλος:
Επειδη μου αρεσει πολυ η anime music θα προτεινα το op των Slayers με τιτλο Give a reason.Ειναι απο τα καλυτερα κομματια anime μουσικης που εχω ακουσει και πιστευω πως θα αρεσει και στους υπολοιπους .
ΥΓ.Υπαρχει και dbz amv στο youtube με αυτο το τραγουδι και τα ΣΠΑΕΙ!!
http://www.youtube.com/watch?v=vxB018Jqjvs _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Aν και ο τίτλος φέρνει λίγο σε πεσιμισμο εγώ θα ήθελα σας παρακαλώ πάρα πολύ να ακούσω απο Porqupine Tree το The End of the World...Αν δε θέλετε τότε θα σας ζητούσα το 20 years των Placebo...
το νέο των AC/DC, καθώς και τα Aoi Hana - color bottle και systematic people - wagdug futuristic unity...βασικά βέβαια απλά περιμένω το podcast 7 γιατι σας πεθύμησα
1)Carry Me Away (KAIBA ending)
2)ότι θέλετε από Shimokawa Mikuni.
3)πιστεύω επιβάλλεται να μπει κάτι από Black Lagoon ost.
#7: we are waiting.
1)Από τα πολύ όμορφα sad τραγουδάκια...
2)Θέλουμε το sora ga ai deshou από το FMP!
3)Προβλέπω μονομαχία δηλαδή Mell με Βreath Frequency... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5Επόμενη
Σελίδα 1 από 5
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας