Λοιπόν, να δώσω και γω τις παραγγελιές μου (χωρίς μαχαίρι όμως)
από την Κρήτη, για το podcast #8.
Pussycat Dolls - When I grow up
Katy Perry - Hot & Cold
Guru Josh Project - Infinity 2008
Lady Gaga - Just Dance
Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν μπορώ να συμμετέχω, αλλά
από τη νέα σεζόν όλα και όλοι θα είναι στη θέση τους. Καλή συνέχεια! _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Morfeas στις Δευ Μάρ 23, 2009 2:53 pm, 1 φορά
Λοιπόν, να δώσω και γω τις παραγγελιές μου (χωρίς μαχαίρι όμως)
από την Κρήτη, για το podcast #8.
Pussycat Dolls - When I grow up
Katy Perry - Hot & Cold
Guru Josh Project - Infinity 2008
Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν μπορώ να συμμετέχω, αλλά
από τη νέα σεζόν όλα και όλοι θα είναι στη θέση τους. Καλή συνέχεια!
Μην ανησυχείς σε δικαιολογήσαμε στο #7.
"Τον καημένο τον Αιμίλιο, πάλι λάθος σύνδεση διάλεξε..."
Το θέμα είναι πως δεν τη διάλεξα, έτοιμη τη βρήκα! _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 10, 2009 2:43 pm
Τίτλος:
+1 στο απίστευτο Infinity 2008!!! Είναι απίθανο τραγούδι!! Ελπίζω να προλάβει να μπει στο 8ο podcast!!
@gpanos
Βρε Γιώργο να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι του είδους; Με έχει τρελάνει ο πατέρας μου και μου λέει ότι το infinity είναι διασκευή ενός 80's κομματιού που χρησιμοποιούταν κυρίως σαν εισαγωγή στις disco. Μήπως έχεις καμιά ιδέα για το πως λέγεται ή για το που θα μπορούσα να το βρω;;; (το παλιό να βρω, όχι το καινούργιο ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ για το #7 θα δωθούν αφ'ότου ακούσω το podcast και στο κατάλληλο thread φυσικά!
EDIT: Όσο για μια δική μου επιλογή θα έλεγα το Strength των Abingdon Boys School. Είναι το ολοκαίνουργιο ending του Soul Eater. Το 4ο για την ακρίβεια. Με έχει ξετρελάνει αυτό το τραγούδι και πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ σε όλους. Είναι τόσο καινούργιο όμως, που το CD δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά κυκλοφορεί στις 25 του Φλεβάρη. Οπότε μέχρι τότε είναι διαθέσιμη μόνο η TV size έκδοση. Έτσι αν επιλεγεί, ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί για το #9 Podcast... _________________
Deykaliona το πρώτο infinity αν θυμάμαι καλά κυκλοφόρησε περί το '88 από τον Guru Josh. Μήπως αυτό είναι που ψάχνεις;
Deykalionas17 έγραψε:
EDIT: Όσο για μια δική μου επιλογή θα έλεγα το Strength των Abingdon Boys School. Είναι το ολοκαίνουργιο ending του Soul Eater. Το 4ο για την ακρίβεια. Με έχει ξετρελάνει αυτό το τραγούδι και πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ σε όλους. Είναι τόσο καινούργιο όμως, που το CD δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά κυκλοφορεί στις 25 του Φλεβάρη. Οπότε μέχρι τότε είναι διαθέσιμη μόνο η TV size έκδοση. Έτσι αν επιλεγεί, ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί για το #9 Podcast...
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 10, 2009 3:21 pm
Τίτλος:
Cougar έγραψε:
Deykaliona το πρώτο infinity αν θυμάμαι καλά κυκλοφόρησε περί το '88 από τον Guru Josh. Μήπως αυτό είναι που ψάχνεις;
Να σου πω την αλήθεια βρε Cougar δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό αλλά λογικά, ναι αυτό πρέπει να είναι. Αν και δε το έχω βρει κάπου με αυτό το όνομα... Μήπως το έχεις εσύ;;;
Cougar έγραψε:
Αν το #8 γίνει μετά τις 25/2 θα στο έχουμε φρέσκο-φρέσκο! Εξάλλου οι Abingdon Boys School είναι απλά TOP!
Τέλεια!!! Όσο για τους Abingdon Boys School δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!! Πάντως αν το ψάχνετε και δε το βρείτε (χλωμό βέβαια ) θα σας το δώσω εγώ καθώς λογικά θα μου το αγοράσει μια φίλη μου που εχει πάει Ιαπωνία και θα το έχω και original!!! (Απίστευτο εεε; Ούτε εγώ το πίστεψα στην αρχή!! ) _________________
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 10, 2009 4:38 pm
Τίτλος:
Thx για τις πληροφορίες gpower! Απορώ πως τόσες μέρες δε μου'κοψε να ψάξω τη wiki... Ελεος... Τέσπα αφού σιγούρεψα το όνομα και μετά από λίγο σκάψιμο κατάφερα να κατεβάσω ολόκληρο το Album (όχι μόνο το Infinity) του Guru εκείνης της χρονιάς... Αλλά δυστυχώς είναι .rar και password protected... Υπάρχει κάποιος key generator ή κάτι τέτοιο για αυτές τις περιπτώσεις ή πρέπει σόνει και καλά να βρω το password; _________________
Εγώ το βρήκα στο soulseek πάντως και σχετικά εύκολα. Γενικά για δυσεύρετα mp3 το soulseek σώζει ζωές... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 3:33 am
Τίτλος:
Αν γίνεται στο επόμενο podcast θα πρότεινα να συμπεριληφθεί το τραγούδι lion των May'n και Megumi Nakajima το οποίο και αποτελεί το δέυτερο op theme του macross f. Θεωρώ οτι είναι ενα πολύ αξιόλογο κομμάτι που πραγματικά σου φτιάχνει το κέφι.(αν και μέχρι τώρα οι επιλογές των παιδιών με έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένο) _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 5:11 am
Τίτλος:
Thanks Cougar. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα όπως επίσης και το συγκεκριμένο anime. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας