μπορειτε να με ενημερωσετε για την κατασταση των επεισοδιων; Κανετε πολυ καλη δουλεια και περιμενουμε τωρα πολυ καιρο γι' αυτο... Ευχαριστω _________________ Just Animearth...
Καλώς ή κακώς, η λεγόμενη real life του συντονιστή αλλά και των υπόλοιπων μελών της ομάδας δεν τους έχει επιτρέψει να κάνουν το rls που θέλανε.
Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι το project δεν έχει πεθάνει και θα δείτε ένα μεγαλούτσικο batch αργά ή γρήγορα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Παιδιά εχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με το status των επισοδείων...
Αδημονώ....κ δεν εχουμε καποια τελυταια νεα, σχετικα με τη σειρα κ το ποτε θα βγει to batch των επισοδειων...?
Ενα θέλω μόνο να μου πείτε θα έχετε προλάβει να εχετε ετοιμο κάποιο batch πριν τις 15 Αυγούστου που φεύγω για διακοπεσ...
Συγγνωμη κ παλι αν γίνομαι επίμονος...κ αδιάκριτος.
Ούτε η BLIZZARD να'σασταν...Αυτό πήγαινε για το StarCraft II, oσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.
Λόγω υποχρεώσεων των ατόμων της ομάδας, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαδικασίες ανασύνταξης και ανασυγκρότησης. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά, οπότε είμια σίγουρος ότι θα έχουμε αποτελέσματα.
Το πότε, θα εξαρτηθεί από τον ελεύθερο χρόνο των μελών της ομάδας, μιας και θέλουμε να γίνει καλή δουλειά ώστε να απολαύσετε κι εσείς το Ippo στην καλύτερη δυνατή ποιότητα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 09, 2011 11:11 pm
Τίτλος:
Και παλιό μέλος είμαι και από τότε που ανεβαίνανε τα επεισόδια τα είχα, όμως μόλις πριν λίγες μέρες αξιώθηκα να τα παρακολουθήσω και κατάλαβα γιατί κάποιοι είχανε πορωθεί με το συγκεκριμένο anime. Πολύ καλή η επιλογή του και η δουλειά της ομάδας που μας το πρόσφερε. Πιστεύω/ελπίζω σύντομα να έχουμε και την συνέχεια της καταπληκτικής δουλειάς σας.
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 09, 2011 11:25 pm
Τίτλος:
Σ' ευχαριστούμε. Λίγο υπομονή ακόμη και θα δείτε releases σε λίγο καιρό. _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Eχει λιγες μερες που ξεκινησα τη σειρα και εχω να πω μονο πολλα μπραβο για την επιλογη και την ποιοτητα δουλειας που κανετε! Ειμαι στο επεισοδιο 12 και ανυπομονω για τη συνεχεια! Εχει πολυ ωραιους χαρακτηρες η σειρα και ελπιζω να αναπτυχθουν περισσοτερο στη συνεχεια.. Το σημειο που
ο Τakamura-san ξυπναει απο τους πονους της πεινας και προσπαθει να το ξεπερασει ηταν η καλυτερη και δυνατοτερη στιγμη της σειρας μεχρι τωρα!
H τελευταια ενημερωση που εγινε το 2009 (oπως λεει στο Project Status) ισχυει ακομα ή εχουν αλλαξει τα πραγματα?
Περιμένουμε με ανυπομονησία...
Και κάτι ακόμα,υπάρχει περίπτωση να πιάσετε και αυτό το OVA??
Μαζί με την πρώτη σειρά είναι το μόνο που δεν υπάρχει στα ελληνικά(με εξαίρεση φυσικά αυτά που έχουν κάνει οι Tzatziki...) _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Kαλησπερα guys ηθελα να μα΄θω πως προχωράει η κατασταση του συγκεκριμενου project(θαχουμε κανα release μεχρι τον Δεκεμβριο ) γνωρίζω ότι οι περισσοτεροι από εσάς έχουν ακόμα εξεταστική, απλώς θα θελα μια μικρή ενημέρωση..
Στο link Project Info στο κeντρικό μενού της σελίδας, θα βρεις πληροφορίες και screenshot για όλα μας τα project, συμπεριλαμβανομένου και του Ippo. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας